Category Archives: Loppis

Loppis gull!

Det øverste bilde er et plaint hjørneskap som vi fant akkurat som det er på et loppis hvor de skulle tømme et hus, kostet med den nette sum av 50kr. Er også en nøkkel til det, så jeg kan gjemme den når jeg ikke er det. Hehe! Godteriskåla fant jeg på Loppis Gården i Østersund, tror jeg betalte 10kr for den. Godteriet har blitt hardt.. men fremdeles prøver ungene å spise dem. Flaske i bakgrunnen er kjøpt på samme loppis for 5kr. Det siste bilde, der er det kun vasen og duken under lysene (som man ikke akkurat ser noe godt) og under vasen  som er funnet på loppis. Blondeduken kjøpte jeg sammen med flere andre for 10kr, å vasen betale jeg 5kr for. Kakefatet som lysene står på er kjøpt på kremerhuset sammen med lysene, og rosene er kjøpt på plantasjen. Plastikkroser slik at jeg alltid har nydelig fine blomster når jeg kommer inn på rommet mitt. Å de trengs ikke vannes i hele tatt. Hehe! Herlige ting som gjør rommet mitt på Kaxås perfekt. Å disse loppis funnene kostet til sammen den herlige sum av 70kr. Det er helt sinnsykt. Jeg GLEEEEDER meg til loppis i sommer, for det er så masse loppiser i Jämtland på sommern at det er til å bli gal av. Tror nok det går med litt bensin for å kjøre litt rundt, men det er verdt det. Å om man selger ting i norge etterpå kan man faktisk tjene mye penger på det. Det er mange bruktselgere i Norge som drar rundt med svære kassebiler å kjøper litt slitte gamle ting for 100-1000kr på loppis, pusser litt på det å gir det et strøk maling å så selger det for 2-3 ganger så mye. Er nok mye penger å tjene i dette. Sverige er utrolig flinke til å ta vare på ting, å i stede for å kaste det slik som nordmenn gjør så selger de det på loppis å tjener litt penger. Synd nordmenn er så sløv på dette, meg inkludert. Hehe!

Loppisfunn!

Som de fleste kanskje vet så kryr deg av loppiser i Sverige, spesielt på sommer'n. Å det finnes ingen plass i verden hvor man kan finne så mye fine skatter sååå billig som der heller. Alt kan finnes, fordi svenskene er mye flinkere til å ta vare på gamle ting. I stede for å kaste absolutt alt bare fordi man ikke vil ha det, så selger de det. Å slite gamle møbler som vi i  Norge kanskje betaler flere tusen kroner for, kan du i Sverige finne for et par hundrelapper. Noe trengs kanskje litt maling, andre ting litt pussing. Men en del også er kjempefint akkurat som det er. Rommet mitt som jeg innreder på Kaxås er i en mere shabby chick look, og jeg har derfor vært på masse loppiser å funnet mye fint. Å til sommern blir det nok en liten round-trip på loppis jakt! Men jeg skal begynne å legge ut litt loppisfunn her så kan dere se, å selv bli fristet til å ta en loppis ferie i sverige!

Den hengende lysestaken fant jeg på for 10kr, da var lysene med, å det er sånne smigjerns kroker som henges sammen for å gjøre den lengre. Eller de kan taes av for å gjøre den kortere. Lysene fulgte også med.

Stolen fant jeg på samme loppisen, 100kr. Kjempefin til å ha ved sengekanten. Har ikke gjort noe med den. Vasen var et lite funn for 5kr, har falske roser i dem slik at hver gang jeg kommer opp dit får jeg følelsen av varme og hjem. Speilet var også 10kr, fikk et malingsstrøk for å ta over de verste slitte kantene, men ellers er det ikke gjort mere på det.

En herlig solskinns lørdag!

Jeg elsker solskinnsdager, er da man virkelig nyter å være til. Når du kan sitte ute å bare slappe av, mens Emily leker seg å ler. I går var vi hos mamma nesten hele dagen, å siden hun var barnevakt for Pia lekte de seg kjempemye sammen. De er så kos.

Å så gikk det noen forbi, å så nevnte de at det var jo loppis på Halsen Ungdoms skole, å i kjent Eimhjellen stil går man (nesten) aldri glipp av en loppig, man kan jo finne noen skikkelig gullfunn. Akkurat som jeg gjorde i går. En stressless, kjempebehagelig å sitte i, samt å ligge i. Hehe!

For å si det sånn, jeg lå ei god stund i den å sløva etter at Emily la seg, eneste grunnen til at jeg kom meg opp var fordi vi måtte jo ha i oss noe mat. Tihi! Å gjett hva jeg betalte for den da... helt utrolig... 300kr! Wow! Sier nå bare jeg.

Når Stian kom hjem fra jobb, etter duppen sin og litt vaffelspising hos mamma'n min, så dro vi en tur på Plantasjen. Når sola kommer å lyse skinner inn må man jo ha litt planter for å hjelpe til med oksygenen. Hehe! Å så blir det jo så utrolig mye finere inne i leiligheten med litt farger.