Category Archives: LO

Lo-Kit!

Today I've made 24 Lo-kits for SteinkjerScreppa 2016!! Different colors, themes, styles and everything. Some are very detailed and has a lot of stash in them, other are simple and might need some more stuff when I start working on them. But all on all they are great and I know I have many hours of creative goodness in front of me. Of cours I'm still bringing some more pictures that I want to scrap, because suddenly I get all inspired and just have to try something else. You never know when you're in a room with 60 other creative ladies for a weekend. IMG_7976 IMG_7980 IMG_7984 I already had 24 from before as well, so now I have MORE then enough to dig into at SteinkjerScreppa. I really need to start doing more LO's at home too, since I mostly do cards at home. Can't wait to show of all the finished LO's I will have after my scrapbook weekend ♥

Grattis med födelsesdagen Cicci!

Grattis med födelsesdagen Cicci!

I forbindelse med bursdagen laget jeg dette albumet til henne, som hun kan fylle med hva hun vil av bilder og minner. Første albumet jeg har laget som det ikke har vært like str på sidene, og at de har hatt en nogenlunde likhet igjennom hele albumet. Så stolt av meg selv at jeg har klart å kommet meg litt ut av boblen på minialbum.

Her er alle sidene i albumet.

[Not a valid template]

Free Spirit – LO

Her har jeg brukt et mønsterark som bakgrunn, not jeg egentlig ikke er så fan av, ettersom jeg føler jeg får ikke til å gjøre så mye selv. Jeg sprayer å maler heller bakgrunnene selv, da føler jeg mere at det er JEG som har laget LO'en og ikke at jeg bare har limt på et bilde på et ark. Her er det også brukt dies, både TIm Holtz, samt et alfabet som heter Spicy Chicken. Har også brukt restepapir som var bak noen blomster jeg kjøpte meg. Har også brukt chipboard, brads, stoffmerker (den største sommerfuglen) og klistremerker.

“Grimaser” og “Emily on ice” – LO

Grimaser - ganske enkel LO, kun brukt knapper som pynt utenom, men er fremdeles meget fornøyd.

Emily on Ice - Her har jeg brukt en sånn stor kake-serviett under, og et par snøkrystall charms oppe i ene hjørnet. Hjerte med vinger er en die fra Tim Holtz som jeg bare eeeeeeelsker. Har også litt blonder og en knapp, men det ser man ikke så veldig godt på bilde desverre.

Sote Luer – LO

Ja her ble det Sote Luer ja... å nei, jeg har IKKE glemt Ø'en, det hadde seg bare slik at jeg hadde ingen Ø, å heller ikke noen strek til å sette over O'en så det ble fint. Vurderer enda å finne to små grå knapper å sette over for å lage en Ö .. men det får tiden vise når jeg har irritert meg nok. hehe. Her har jeg brukt et enkelt mønsterark i bakgrunnen, siden jeg ikke hadde et helt svart. Tekstrutene er stempler, og ellers er det brukt chipboard bokstaver, utklipps ark, metalklupe, knapper og et plastikk hjertet i midten.

Å kle seg ut er morsomt, å siden mammas luer er så lett tilgjengelig går det jo lett å ta dem. De er ganske for store, men hva gjør vell det? Di kan brukes til det meste alikavell. Men stakkars mamma som må rydde opp alt sammen helt selv.

Søt Stump! LO

Er ikke alltid det er like moro å kle på seg. Av å til stikker du av med en gang jeg snur ryggen til.

På denne LO'en er det ikke like lett å få med seg alle detaljene på dette bilde, det er en god del lag-på-lag og mye i lyse nyanser som vises best i albumet. Her har jeg brukt både bølgepapp, gamle boksider, klistremerker, knapper, dies og mønsterark.

2 Nye LO’er.

"Mormor og Meg"
På torpet er det alltid mye kos. Skal mormor få et kyss eller ikke? Men kan jo ikke gjøre det med en badmington rekkert foran ansiktet. Men så klart hun får en suss

Uten Tittel

Ut på tur til Kiwi Holmen, å du ble så fasinert av elva (ikke at den er stor eller fin i seg selv) Du elsker vann i alle former. Etterpå kjøpte vi noe godt på kiwin å gikk den lange veien hjem. Alt uten noen som helst klaging.