Category Archives: Art Journal

Lindy’s Stamp Gang Color Challenge

A little while back I was looking for pink embossing powder, I mean really pink pink, not light pink. That is actually harder then you should think! I ended up finding a online store in the US called Lindy's Stamp Gang that had tons of awesome colors. Not just the plain, pastel or regular colors, but the really bright strong colors that I wanted. So I ended up buying a set of 5 colors called Drop Dead Diva. ep_set_drop_dead_diva__74512.1443576223.1280.1280 I also noticed they had a challenge on their blog, and I decided to join in, and one of the rules is that you have to use 2 of their products in the creation you make. On this one I have used the yellow one called; Sassy Sapphire and Bling-y-blond. This is my Art Journal page I made for the challenge: IMG_7691 You can read all about the Challenge HERE! It only took me a week to get the products I ordered, and it only cost me 5$, that is actually CHEAPER then the shipping i would pay in a Norwegian online store. (when you spend less then 20$)

Scrapping i 2012

I 2012 har det vell ikke blitt så mye scrapping som jeg normalt hadde ønsket, med campingvogn som "bolig" i nesten 2,5mnd og nyinnflytting i hus etter det så har det ikke vært tid eller plass for slikt. Å det er utrolig kjipt, men av å til blir det jo sånn. Men noe har jeg uansett fått scrappet, å her er noen av mine favoritter i 2012, i tilfeldig rekkefølge.

[Not a valid template]

Art Journal – Personlig!

Art Journal ... En dagbok som kun jeg kan tyde, et hemmelig språk bare jeg kjenner til. Når jeg tegner en svart sirkel, er det natten? Eller kanskje et svart hull som suger til seg alt som kommer i sin vei? Kanskje den symboliserer tomhet? Det kan også hende den bare er der, kanskje jeg bare tenkte at DER skal det være en svart sirkel.

Når jeg skriver "Sometimes you can break through the walls" betyr det ikke automatisk at jeg har gjort det, kanskje jeg bare vet at det går an.. kanskje jeg skriver det fordi jeg vil tro det selv... Når jeg har annerledes tekst på "sometimes" betyr det da at jeg mener at det bare noen gang går an? Dette er det kun jeg som vet... fordi det er MIN art journal. Jeg trenger ikke være redd for hvem som kan finne art-journalen min, fordi kun jeg kan tyde den. Ingen kan vite hvem jeg var sint på, om det var en sint side. Eller hvilken hemmelighet jeg "skrev" ned når jeg malte et stort "Hysj" over siden. Art Journal er en dagbok som kun jeg forstår, å den er kun MIN! Her er noen små sneak-peek'er på mine "uferdige" sider.

2 nye AJ sider!

Her har det vært veeeeeeldig stille lenge nå, å jeg har hatt lyst til å vise frem alt jeg har laget flere ganger, men jeg har bare ikke hatt energi og tid til det. Så her kommer mine 2 nyeste Art Journal sider i alle fall. Så skal jeg prøve å få lagt ut alle de fine Lo'ene jeg har laget i det siste, og ALLE kortene jeg har laget... å det er mange det. Ellers har jeg også lekt meg litt med bakgrunner til AJ sider, så kanskje kommer det noen smakebiter derfra også. Følg med å se!

Sometimes you can break though the wall.

Den andre her orker jeg ikke skrive ned sitate på.. hehe.

AJ!

Er leeenge siden jeg har oppdater her nå... men vil fortelle litt mer om det en annen gang. Men jeg ble nettopp ferdig med denne AJ sidene og bare måtte vise den frem. Selve bakgrunnen lærte jeg på kurs med Toril når jeg var på SteinkjerScrepp{a}, du maler sidene helt svart, å tar deretter å lager mønster/sprayer eller hva du vil med colorwash, å så bruker du Gesso over på visse områder, og da vises Color Wash'en igjennom gesson. Du ser det ikke så godt her da, ettersom jeg faktisk har dekket til det meste. Husene er fra Dylusion Stempler og de er farget med ProMarkers. Å så har jeg brukt Washi teip nederst på siden. Ble veldig fornøyd!

AJ Lerret.

Jeg lagde mitt første AJ-lerret her om dagen... eller, jeg har vell holdt på med det i et par uker. Man splasher litt her og der, så må det tørke... så holder man på med andre ting i mellomtiden, så litt klæsing å mere tørking. Å da tar jo ting tid. Men ble VELDIG fornøyd med det. Han det opp under et bilde av meg å den skjønne Emily jenta mi. Synes det passet ganske bra egentlig, for det er jo litt at når man skal ha barn første gangen så bli man jo litt redd, litt sånn; "hvordan skal jeg klare dette", "hva om hun ikke liker meg", "blir jeg en god mor". Å så kommer hun, å hun elsker deg, hun koser med deg og hun er din hele verden. Å alt går din vei. Så jeg tror det skal få henge der 😀 [Not a valid template]

AJ – The Ellen Degeneres Show!

Jeg ELSKER Ellen Degreneres, hun er helt fantastisk. Ingen kan få meg til å le mere enn hun, helt sinnsykt hvor morsomt det er. Å hun har jo ALLE av stjerner på det... å hun får maaaange av de hotteste gutta til å vise six-pack'en sin. Deeeeilig. F.eks Shemar Moore. Ei i publikum fikk til og med kline med ham... *sikle de lux* Tihi. Men uansett, jeg satt å lekte meg med AJ'en min.. å denne siden ble jeg såå inspirert til å lage. Meget fornøyd 😀