Category Archives: Jewlery

Armbånd til ei god venninde!

Ga dette i gave til Erle-perle, Emilys tante, i bursdags-gave. Ble veldig fornøyd med det, å artig at hun trodde jeg hadde kjøpt det da 😀

Kreative dager!

Enda jeg spiller mye Aion og kanskje drevet litt for lite med scrapbooking er ikke kreativiteten helt borte. Laget et smykke her om dagen, samt laget en ArtJournal side i dag!

Gratulerer med dagen Gøril!

I dag fyller lillesøstra mi 23år, et år eldre og fremdeles barnslig. Hehe! Nejda, er så voksen så. Tihi! Noen barnebilder for å vise at du faktisk er minst. Hehe!

Dette var bursdags gaven min til henne, laget den før sommer'n, men kunne jo ikke legge den ut her før, ettersom hun faktisk leser bloggen min. Håper hun liker det da. Synes det var litt henne.

Også denne kule addidas veska da, hun ønsket seg den så nå bør hun bli glad!

Endelig en rock’a perlekoffert!

Denne kjedlige rosa kofferten kjøpte jeg på Ciro, umalt var den brun papp. Måtte male den 2 ganger med lys rosa for å få den dekt nok til at det var fint. Tenkte det skulle bli en herlig fin koffert i chabby chick - romantisk stil.. men nejda. Jeg fant ut at siden alle (i alle flertallet) lager stæsj i chabby chic stil, så jeg ville gjøre noe annet. Alt trenger jo ikke være likedan heller. Så jeg startet med å male den knall-rosa, den fargen som vises på stripene. Men bestemte meg for å male toppen delvis svart (rundt kanten siden jeg dekker det meste med arket.) og baksiden. Å så ble kanten på lokke malt svart. Bestemte meg også for å ta igjen linjene på den med striper på siden av kofferten. Arket som er brukt er fra Bam Pop, men det rosa i rutene er farget inn med ProMarker tusjen Magenta. Alfabet stemplene er også Bam Pop, men har brukt de ganske sjeldent egentlig. Alt av papir jeg brukte er fra det ene arket. bortsett fra der skriften står, de er vanlig hvit kartong som er farget rosa med Magenta tusjen, og embosset i klar embossing pulver. Er uansett UBESKRIVELIG fornøyd! Endelig en koffert som er litt meg!!

Mine nydelig perler!

Jeg har lenge drevet på med perler, med da med makramè, som går ut på en knytte teknikk som blir skikkelig fint. Å jeg liker det kjempegodt. Men de smykkene er absolutt ikke like elegante som de jeg har blitt interissert i å lage nå, å derfor har jeg også kjøpt meg noen nye perler på Perleriet's Nettbutikk. Boksene er også kjøpt der. Geniale!

Må si Emily overaska meg også, hun tok først ut en rosa perle... før jeg hadde fått satt de sammen, å hun puttet den faktisk tilbake i rett boks. Å den sto ikke på samme plass en gang. Tok også ut en svart å la den rett på plass etterpå. Hjalp også til å rydde alle boksene ned i perlekofferten min. Den er litt plain enda, men skal dekoreres sjuh. Dog ikke noe my utstikkende, mere litt forsiktige detaljer på toppen, og kansje litt rundt kanten. Men ettersom jeg drar den med meg mye på torpet er det dumt og lage for mye som står ut og kan rives av. Har jo flere perler i den andre kofferten min, men de kan jeg vise av en annen gang 😀 Den er MYE fullere, ettersom det er mere forskjellige tau o.l i den.

Gårsdagens kreativitet!

I går så  laget jeg en LO, holder på med en til... men litt usikker på teksten på den o.l. Så den får dere se senere. Ble faktisk veldig fornøyd med den, på tross av at jeg egentlig ikke liker å bruke orange. Men det passet så bra til bilde. Paraplyen og skyene er klipt ut selv i grungeboard fra Tim Holtz. Tenkte det ville se litt amatør messig ut med en gang, men likte det.

Å så var jeg og Stian en liten tur i gata å kjøpte noen perler. Så laget jeg dette fine smykket til Emily. Jeg merker at de går raskere å lage des mere jeg får det inn i fingrene. Kjøpte også perler til litt andre smykker, så her blir det litt produksjon fremover mens jeg er hjemme.

Enda et smykke!

Oj så gøy dette er, å så fine smykkene blir. Nå har jeg laget enda et, dette i brunt og rosa. Må absolutt kjøpe litt med utstyr til sommern slik at jeg slipper å gå tom mens jeg er på Kaxås. Må vell kanskje få laget et matchende armbånd også? Men får se. Virkelig moro.