Category Archives: Smash book

Smash book!

Jeg laget egentlig denne som en Art Journal bok, men ettersom jeg alt har en ville jeg egentlig ikke mixe dem... så da ble det en smash book i stede, en bok hvor jeg kan lime inn alt mulig rart; kvitteringer, billetter jeg vil ta vare på, godteri papir osv. Ting jeg ikke vet hvor jeg ellers skal gjøre av, men ikke vil kaste. Den minner egentlig en del om en Art Journal på noen av sidene mine, men uansett så er det en smash book. Her er noen bilder fra den, å kommer nok mere ettersom jeg setter meg ned å rydder litt i rotet mitt. Hehe.

Emily's Kitty Side

På siste siden her har jeg laget to lommer hvor jeg har puttet 3 papirposer nedi, slik at jeg kan "lagre" ting der vis jeg ikke er hjemme mens jeg sitter med den.

Smash Book!!

Gjennom Cafemocca's blogg ble jeg inspirert til å bruke min egent art-journal greie-bok til en smash book istede, å fant også vidre linken til en flott side hvor ei som driver på MYE mer smash book. En smash bok er rett og slett en bok hvor du kan klistre inn absolutt alt; biletter, kvitteringer, reklame, kort, gamle/nye bilder du har liggende... ja valgene er uendelige. Det er rett og slett en oppbevaringsbok hvor alt er lov... ganske likt en artjournal... men der er man vell litt mere "nøye" på at en side er kun en side. Hehe. Jeg elsker ideen, det blir alt for mye kvitteringer, biletter o.l som jeg planlegger å bruke men som aldri blir brukt. De blir bare liggende i en boks og støve bort. hehe.