Category Archives: UK

Bilde template.

Her er en litt fresh og leken bilde template jeg laget for en tid tilbake, skulle legge den ut.. men det ble bare glemt. Legger også ut et eksempel slik at dere kan se hvordan det er i bruk.

Enjoy!

Generator Hostel

Da har jeg ankommet Generator Hostel London, å det er faktisk ganske så fint her, mye bedre enn jeg trodde... Hadde jo forventa noe ganske utslitt , grått å kjedelig. Men liker det. Å rommet jeg sover på er et jente-doorm, så det er rosa å greier. Tihi. Det er til og med bar på Hostelet, happy hour mellom 6 og 9, samt fikk en "kupong" på 2 for 1 på drinker. Tihi. Moro. Men det blir nok ikke i kveld, tenker jeg heller bør komme meg ut å få i meg noe mat, men er så sliten at jeg vet ikke om jeg orker egentlig. Blæh. Å ja, foresten, det er dritvarmt her, folk går i shorts å t-skjorte liksom, *elske* Må nok ut å kjøpe meg en tynn thights/strømpebukse i morgen.
/>
20111012-223755.jpg

20111012-223806.jpg

Oslo .. Et skritt nærmere.

Sitter på ipadden og venter på at tiden skal gå.. Det er ikke alltid like moro å vente på et fly, det er ganske begrenset til hva du kan finne på på en flyplass. Men, en ting jeg har blitt bedre på er å skrive på ipadden, er faktisk ikke så ille om man sitter godt, går faktisk mye raskere enn jeg trodde. Etter ei uke på ipadden er jeg sikker pro, hehe, eller kanskje ikke.. Men litt da. Tihi. Orker ikke skive mye, er liksom ikke så mye å si. Dog; kjøpte meg ei ny bok på ark på værnes, Guds venstre hånd. Leste første siden mens jeg sto der, å ville ikke legge den fra meg.. Leste den på så å si hele flyturen værnes-oslo, å ville ikke slutte. Blir vell jeg går ned i Aqua-baren, kjøpermeg en drink og leser vidre. Hehe. Jadda, husmorsferien min har begynt, ingen rutiner, ingen "regler" og bare meg å ta hensyntil. Å klokka gjelder kun ang åpningstider på det jeg vil gjøre. Hehe. Ohyeah. Cya in London!

20111012-161341.jpg

London, here I come!

Om et par timer nå så drar jeg... først til Oslo, å så vidre til London. Gleder meg som en unge! Skal prøve å få oppdatert litt her og der 😀