Category Archives: Freebies

Vintage Pebbles!

  Her kommer noen nye pebbles jeg har laget, denne gangen med vintage bilder. Synes de ble ganske fine å enkle! Når man setter seg ned å lager pebbles så blir man liksom bare sittende, spesielt vis man har en film/tv-serie gående på den andre skjermen. hehe. Enjoy!

More freebie pebbles!

Made some more pebbles, though these took way way more time. More txts, more font sizes and more fonts. But I rly do like it. And since they are both red and blue they don't only works for girls.

Bilde template.

Her er en litt fresh og leken bilde template jeg laget for en tid tilbake, skulle legge den ut.. men det ble bare glemt. Legger også ut et eksempel slik at dere kan se hvordan det er i bruk.

Enjoy!

Freebie Pebbles!

Jeg har lekt meg en del med pebbles i det siste, bare litt enkle saker, men alikavell en del jeg har brukt. Men etter å ha holdt på litt mere med det føler jeg at jeg endelig får til noen fine. Så fant ut jeg kan dele litt med andre, om dere vil ha dem. Hehe.

Du må først trykke på bilde for å åpne det i en nye side, så trykke på det igjen uheldigvis.. noe dritt med bloggen min. hehe.

Link gjerne til siden min om du bruker dem.

Pebbles!

I det siste har det på nettforumet Scrapping.no vært mye snakk om Pebbles, å det å klistre epoxy klistremerker over slik at de får en kjempefin 3D effekt. Å "alle" sammen lager dem, de er enkel å lage i photoshop selv, så personlig kjøper jeg ikke slikt. Å man kan jo finne på så UBESKRIVELIG mye rart! Det er så moro. Jeg har laget en del forskjellige i det siste, både tekst, bokstaver å figurer/bilder. Blir raskt sittende ganske lenge med dette. Printet i går også ut et ark slik at jeg skulle se hvordan de ble, å det ble perfekt. Nå må jeg bare få klistremerkene så blir alt perfekt. *gleder meg* Her er en liten smakebit av hva jeg har laget, kommer til å legge dem ut senere, da muligens alle sammen i en zip fil, slik at det er lettere å laste ned. Å så kan man få ned alle med kun å trykke på en link. Tihi. Men så klart legge ut bilder her av alle så man ser hvordan de ser ut da. Her ser du også en ny template jeg har laget, ble litt lei av de plaine firkanta, så ville ha en som var litt mer fresh. Den er i 30x30.