Category Archives: Gaming

Nerd… ute i det fri.

Er man nerd så er man nerd, men INGEN skal anklage meg for ikke å utnytte det lille av finvær vi har. For nå sitter jeg nemmelig på terassen hjemme hos mine foreldre og spiller, har dog på meg en god genser og et teppe over beina. Cola, boller og litt godteri må man også ha, så det står fint plassert på bordet ved siden av meg. Jeg nyyyyyter virkelig den første dagen min i den magiske verden av GuildWars2. Å for en perfekt kjæreste jeg har da, han tok med godjenta vår til besteforeldrene sine å fixa noen greier for de, å så fikk jeg lov til å sitte å spille littegranne. Det kaller jeg en PERFEKT type ass. SÅÅÅÅ glad for at han er min! Blir sikkert litt screenshots o.l oppdatert her etterhvert også, så for tiden, mens scrappesakene er pakket bort så vil det nok bli en del nerde innlegg herfra. Men håper jeg ikke skremmer bort alle sammen med det da.

GuildWars 2

GuildWars er det mest geniale MMO'et som noen gang er utgitt, det er helt fantastisk og jeg elsker det. Den 28'ende launches GuildWars 2, MEN ettersom både jeg og Stian har forhåndskjøpt Collectors Edition så kan vi begynne og spille allerede i morgen... alt er patcha og klart, men med vår idiotiske internettillgang her i campingvogna kan det bli vanskelig. Jeg har tross alt bare 800MB nettlinje gjennom mobilen... for den teite ipad2'en kan ikke dele internett, så der var det liksom MYE hjelp. Blæh. Får se hvor mye det koster å kjøpe meg litt ekstra. For å finne ut mere om Guild Wars 2 kan du gå inn på dere nettsider HER Vil nok komme til å skrive mere om GuildWars 2 på et senere tidspunkt, men akkurat her og nå er det ikke de neste forholdene. hehe

Jeg er sååå nerd!!

20120114-013458.jpg

Jeg elsker data spill, å har siden samboern min introdusertemeg til Final Fantasy VIIII for mange hersens år siden. Å det har absolutt ikke blitt noe bedre med tiden; Final Fantasy (VIII, X, X-2 og XI)' Diablo 2, Need For Speed, Guild Wars (har de 3 første i collectors edition), WarHammer, Aion, SWtor og sikkert flere som jeg ikke husker. De fleste MMO's dog blir jeg spillende en god stund, Aion har jeg spilt aktivt i nesten 2år nå... Men det har de siste mnd'ene blitt litt tamt. Men i dag kom sambo med en kvittering å viste meg; han har forhåndsbestilt Diablo 3 til meg!!! Yay. Så nå er det bare å vente på at det kommer ut!!! Blir vell i Februar regner jeg med. KONGE! Har også signa opp for beta på Tera, så får teste ut det å se hva jeg synes. Men det er Diablo jeg lengter etter nå.