Category Archives: Stamps

Bucketcards

These easy and simple bucketcards are so decorative and different from the normal 6x6" cards I make usually. It's good to switched it up now and then so I don't get to stuck in the same old patterns.
 
I got the tutorial from Torill aka Screppa at a scrappbooking gathering a while back, and they are so easy I have now folded a lot of them just laying around so I can decorate at any time.
 
Here are some photos of my two bucketcards I made here last week. Very different, but I like them just the same. Both are at MonaLiza for sale.
 

More Stamped Images.

Just a few more stamped images I have colored with my ProMarkers lately. I need to actually start using these on the cards I make, not just color them and have them in a little box to lay there and look pretty. I think I just have a problem letting go of things I'm really happy with, and things I feel I actually did pretty good.

Scrapping i 2012

I 2012 har det vell ikke blitt så mye scrapping som jeg normalt hadde ønsket, med campingvogn som "bolig" i nesten 2,5mnd og nyinnflytting i hus etter det så har det ikke vært tid eller plass for slikt. Å det er utrolig kjipt, men av å til blir det jo sånn. Men noe har jeg uansett fått scrappet, å her er noen av mine favoritter i 2012, i tilfeldig rekkefølge.

[Not a valid template]

AJ!

Er leeenge siden jeg har oppdater her nå... men vil fortelle litt mer om det en annen gang. Men jeg ble nettopp ferdig med denne AJ sidene og bare måtte vise den frem. Selve bakgrunnen lærte jeg på kurs med Toril når jeg var på SteinkjerScrepp{a}, du maler sidene helt svart, å tar deretter å lager mønster/sprayer eller hva du vil med colorwash, å så bruker du Gesso over på visse områder, og da vises Color Wash'en igjennom gesson. Du ser det ikke så godt her da, ettersom jeg faktisk har dekket til det meste. Husene er fra Dylusion Stempler og de er farget med ProMarkers. Å så har jeg brukt Washi teip nederst på siden. Ble veldig fornøyd!

En knæsj box!

Noen ganger vil man bare muntre opp noen, gi en liten gave som kan lyse opp dagen litt. Å jeg elsker å gi andre kort, bokser o.l som jeg har laget selv. Å jeg fikk så utrolig lyst til å glede en venn av meg som heter Kristian, så jeg laget denne boksen til han med en del scrappe-godis inni. *klemme* Stempeltrykkene er fra Kenny K, og de er fargelagt med ProMarkers så klart. Er ikke helt fornøyd med dem, litt ujevnt her og der, å blødd litt. Men om man ikke studerer de nøye så digger jeg dem 😀 Knæsjt. Å veldig meg da... en liten ATB (Artist Trading Box. hehe) Inni har jeg brukt sølvteip.

[Not a valid template]

Kenny K Stempel

Enda et stempel fra Kenny K. Ei rocka gitar jente. Digge. Å hun har fått glitter detaljer på gitaren og skoene, samt øyenskyggen. Er ikke helt stødig på skyggelegging o.l enda, men føler det blir bedre for hvert trykk jeg farger. Å elsker det virkelig, så nå må jeg bare lage litt kort jeg kan bruke dem på også.

Stempel Trykk!!

Etter å ha skrevet om ProMarkersene på Shoppeguiden min så ble jeg litt inspirert til å prøve dem ut igjen, så jeg endte opp med å kjøpe meg et nytt stempel så jeg virkelig fikk noe å fargelegge. (Jeg vil vise av det litt senere.) Å ettersom det gikk så bra så kjøpte jeg meg et par digitale stempel fra Kenny K. De er kjempetøffe, blir nok noen flere derfra ja! Her er noen av mine første forsøk. Er blitt ganske fornøyd. Kommer nok flere fram etterhvert. [Not a valid template]