Category Archives: Altered Boxes

Paper Mugs

A while back I saw some cute mugs in the facebook page Scrappesyken, and I kinda wanted to try them out. So I went on YouTube to try and find a video on it, but I found one that was even easier. I will share you the link to the mugs later on, just have to find it again. These mugs are supereasy, and you can finaly use up all that left over paper scraps aswell. Here are my 8 mugs!  

Beer gift!

For my boyfriends birthday last year, in November, I made him the best gift ever. Got him a few different type of a beer called Brewdog, and then decorated a bottle holder to have them in. He loved it. (BTW, the photo of the beer bottles is just an illustration of the beer) beer I bought the bottle holder at the liquor store.

Origami Juleboks!

Før jul var jeg som sakt med på en konkuranse på scrapping.no, jeg laget denne til en av utfordringene men var desverre for seint ute til å få levert den. Noe jeg ble skikkelig lei meg over, ettersom jeg var såååå fornøyd med den. Denne er det ikke brukt noe klipping/skjæring på i hele tatt, kun bretteteknikk. Det er ganske god plass inni til å putte en liten gave/godsak. Jeg lagde 2 andre bokser i delvis samme stil som jeg ga bort i julegaver til 2 gode venninder. De fylte jeg med hjemmelagde marsipankuler. Disse kommer jeg sikkert til å lage seinere i andre stiler også, som litt mere personlige gaveesker. Her kommer malen på boksen og lokket så du selv kan prøve deg. Jeg brukte litt lim under flikene i midten av boksen slik at de satt bedre nede, men det er ikke nødvendig om man ikke har det tilgjengelig. Trykk på bildene for å få de i stor størrelse.

 

Ku kort og box.

Må jo vise av kortet jeg laget til Cicci også. Hun er kjempeglad i hvite og svarte kuer, hun har KJEMPEMYE ku-stash, å hva passer vell bedre enn et kort og en box i samme stil? Alle de svarte flekkene er klippet ut for hånd.

[Not a valid template]

En knæsj box!

Noen ganger vil man bare muntre opp noen, gi en liten gave som kan lyse opp dagen litt. Å jeg elsker å gi andre kort, bokser o.l som jeg har laget selv. Å jeg fikk så utrolig lyst til å glede en venn av meg som heter Kristian, så jeg laget denne boksen til han med en del scrappe-godis inni. *klemme* Stempeltrykkene er fra Kenny K, og de er fargelagt med ProMarkers så klart. Er ikke helt fornøyd med dem, litt ujevnt her og der, å blødd litt. Men om man ikke studerer de nøye så digger jeg dem 😀 Knæsjt. Å veldig meg da... en liten ATB (Artist Trading Box. hehe) Inni har jeg brukt sølvteip.

[Not a valid template]