Category Archives: Album

Late Birthdaygift

Made this beautiful album and easter egg for my best friend and Emily's "aunt" Erle. She deserves something special and handmade from the heart. ♥ We have known each other since we were born, neighbors forever and went to the same class for 9 years. Always fun, weird and up for anything. Creative and awesome!
Love you sweetie ♥

Love you sweetie ♥

Here is some more pictures of the gift.

Grattis med födelsesdagen Cicci!

Grattis med födelsesdagen Cicci!

I forbindelse med bursdagen laget jeg dette albumet til henne, som hun kan fylle med hva hun vil av bilder og minner. Første albumet jeg har laget som det ikke har vært like str på sidene, og at de har hatt en nogenlunde likhet igjennom hele albumet. Så stolt av meg selv at jeg har klart å kommet meg litt ut av boblen på minialbum.

Her er alle sidene i albumet.

[Not a valid template]

Mitt første baby-album!

Dette albumet laget jeg til søskenbarnet til Stian, Cicci, som nettopp fikk ei nydelig lita jente. Jeg er veldig fornøyd med det, skikkelig fornøyd med fargene og hvordan det ble. Er mitt første babyalbum, å jeg var kjempenervøs for om det skulle bli noe fint i hele tatt, ettesom jeg alltid bygger opp en LO rundt bildene. Men mottaker ble kjempefornøyd, å det er jo det viktigste uansett da. Håper litj-prinsessa Line vil like det når hun blir stor også.   [Not a valid template]