Category Archives: ATC

ATC SteinkjerScreppa 2016!

My ATC for SteinkjerScreppa 2016 is finally done. I finished them a long time ago, but they needed to be laminated and I couldn't do that until now. Have to say I'm pretty pleased with them, and they are sooo me. Pink and perfect. IMG_7971IMG_7972  

Scrapping i 2012

I 2012 har det vell ikke blitt så mye scrapping som jeg normalt hadde ønsket, med campingvogn som "bolig" i nesten 2,5mnd og nyinnflytting i hus etter det så har det ikke vært tid eller plass for slikt. Å det er utrolig kjipt, men av å til blir det jo sånn. Men noe har jeg uansett fått scrappet, å her er noen av mine favoritter i 2012, i tilfeldig rekkefølge.

[Not a valid template]

ATC swap Februar

Hver mnd på scrapping.no så har de noe som heter ATC swap. Det er åpent for alle som vil melde seg på. En ATC, Artist Trading Card, er et 2,5" x 3,5" kort, nesten som et lite visitkort. Du lager det i din stil akkurat som du vil, inspirert av f.eks et ord, et bilde eller noe annet. I februar skulle inspirasjonen kommer fra dette bilde! Jeg ble inspirert av fargene og blomstene i håret på jentene. Å da passet det jo perfekt med det nye stempelet jeg hadde kjøpt meg. Mine første fargelagte stempeltrykk. Bakgrunnen er laget med en murvegg stensil fra prima og distress stempelpute. Å så har jeg brukt en vanlig svart penn til å tegne rundt mursteinene. På stempelet står det; "Det finnes bare en av deg! Du er unik!" Her er de 9 jeg sendte ifra meg! Og her er et bilde av de 9 nydelige ATC'ene jeg fikk tilbake 😀 (det er også med en av mine egne tilbake også) Gleder meg allerede til neste mnd nå, hvor det faktisk er hele 2 grupper denne gangen. Inspirasjonen på gruppe 1 er påske, og i gruppe 2 er inspirasjonen Tim Holtz og Dyan Reaveley. Jeg er så klart med på begge gruppene. Har begynt på gruppe 2 atc'ene, men har ideen klar til gruppe 1 også. Så her klæsjes å søles det med maling, mist og alt som man kan finne. hehe.