Category Archives: My Home

Emilys nye rom!

Jeg har jobbet med å få i stand Emily sitt nye rom nå i en ukes tid, å endelig er det klart til at jeg føler jeg vil vise det frem.. vet jeg lovte bilder tidligere, men sånn ble det nå da. Først et bilde av hvordan rommet til Emily så ut rett etter at vi flyttet inn tingene hennes. Det var ganske fult, og det var ikke så mye plass å leke på. Samt det så alltid veldig rotete ut.

Jeg har forandret på nesten alt, det eneste som ikke er flyttet på er IKEA kjøkkenet hennes.

  • Jeg har solgt oppbevaringsmøblet som hun tidligere hadde, men som tok opp alt for mye plass... å nesten ikke var leker i.
  • Hun har fått seg ny seng, en Tromsö Loftseng fra IKEA. Den er ganske høy, jeg på mine 162cm kan stå under den. Noe som gir hennes god plass til å leke under og vokse med den.
  • Jeg har kjøpt ny pult som jeg har pusset opp slik at hun har mere plass. Å der kan hun ha sitt lille speil-skrin på, uten at det forsvinner i alt annet rot.
  • Hun har fått seg nattbort på høyde med senga slik at hun kan ha cd'ene sine og cd-spillern der.
  • Fått en hylle til å ha oppå bokhylla si.
  • Også fått ei bokhylle for de bøkene som er for høye til andre bokhylla.
  • Å en liten skuffe hylle jeg fant på loppis for 50kr.
Det er nå MYE lettere å legge bort klær, det er mere plass å komme seg inn på å hun liker det kjempegodt. Er enda et par ting jeg har på lager som skal opp, men det er ikke helt ferdig enda. Å kommer nok et innlegg snart om diverse av tingene jeg selv har pusset opp, eller laget.

5 Dager!

Om 5 Dager er dette huset mitt! (mitt og Stian sitt da... hehe)

Nedtellingen går for fullt, det er bare 5 dager igjen til vi mottar nøklene og begynner å flytte inn. Det er helt utrolig at det er så kort tid igjen, etter litt over 2mnd i ei campingvogn, å ei uke hjemme hos mamma og pappa er det endelig tid å flytte inn i VÅRT EGET hus! Alt jeg kan tenke på er hva som må flyttes først, hvor skal ting settes, hvilke ting skal males, rommet til Emily som skal males neste helg (må få det unnagjort, noen som vil hjelp? LOL)

Jeg stresser også Stian en del da, snakker om tilhengere å hvordan vi skal få flyttet mest mulig raskest mulig. Vil ikke bruke så lang tid på å få alt i orden, MYE som skal males, noen som vil hjelpe? hehe. Heldigvis kommer Tom nedover fra morgenen med ved, å så skal han hjelpe til med flytting... og Jørgen skal hjelp til etter jobb. Emily overnatter hos mamma og forhåpentligvis hjelper Gøril og Stein til litt også. yay!

Det kribler i fingrene, å jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, vil egentlig bare dra på lagret å begynne å "sortere" ute litt stash, slik at det går raskere på mandag... å da kunne jeg jo fått tatt litt bilder av ting jeg vil selge også. (pengene skal brukes på nye møbler jeg trenger; kommode og hylle til kjøkkenet, tv-benk til Stua, Vegg-oppheng til TV'en, kommode i gangen, speil - både til stue og gang.) Oj, dette ble mye mer enn det jeg trodde først. MEN; førstepri er det til kjøkkenet, så kommer tv-oppheng og tv-benk. Det andre har vi noen foreløpige ting til... men vil jo selge de også da.

Nå skal jeg prøve å få ryddet litt her hos Mamma og Pappa. Det trengs... (ikke fordi vi er så rotete nei...)

20 dager!!!

Om 20 dager flytter vi inn i huset vårt, 20 dager!!! Det er helt sykt å tenke på, 20 dager!! wow! Er ganske uvirkelig at om 20 dager så er vi huseiere, vårt eget hus hvor vi kan dekorere å gjøre akkurat som vi vil. En stor fin hage hvor Emily kan gå ut å leke seg når hun vil. Disse-stativ å sandkasse i hagen, til-og-med epletre og plommetre i hagen. Å så er det bare en nabo, så vi har stor frihet. Å egen lang innkjørsel så det er så å si ikke noe trafikk i hele tatt. Sååååå hærlig. 5-10 min gange til gata, flatt hele veien og enda nærmere til flere matvare butikker. Jeg klarer ikke å slutte å tenke på alle planene jeg har for hvordan det skal se ut, møbler som må males, møbler jeg fremdeles bare MÅÅÅÅ ha (vil i alle fall ha. hehe). Har allerede handlet en del møbler gjennom finn.no, er de som må males. Å bilr nok en del av de gamle møblene vi har som blir lagt ut på finn.no, slik at vi kan bli kvitt dem samtidig som vi  tjener noen kroner på dem, greit å ha litt ekstra penger til nye møbler og andre ting vi trenger.

Her er litt inspirasjonbilder fra hvordan jeg vil ha det.