Category Archives: Emily

Butterflies Butterflies… everywhere it’s butterflies!

For Emily's birthday party (that she celebrated with 2 of the girls in her class) I had to decorate. It's kinda the only time you get to take it all out there, cus you rarely do that for yourself. So I found so much different inspiration on Pinterest, but one of my favorites where butterflies that hung from a wooden stick on the wall... really pretty and girly. But since I didn't have any place to put them I taped them to the top and bottom of my mirror instead, giving them a bit more depth aswell. I used a big butterfly die from QuicKutz (if I don't remember wrong), one of those on a 4x4" die. It's a two part one aswell, the butterfly without details is on one, then the detailed one on the other. I used different left over paper and then tied it all together with the black details. I really love them and will keep them for next year aswell. This is how it ended up looking. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hugz'n Kisses Maria Moonrise

Hoppe i senga!

Måtte bare ta noen bilder av Emily med det nye kameraet mitt, er litt sånn snedig at når man får noe nytt så MÅ man bare leke med det med en gang. Tihi. Emily hoppet å danset i senga vår, til Gangam Style og I Like to Move It!

Emilys nye rom!

Jeg har jobbet med å få i stand Emily sitt nye rom nå i en ukes tid, å endelig er det klart til at jeg føler jeg vil vise det frem.. vet jeg lovte bilder tidligere, men sånn ble det nå da. Først et bilde av hvordan rommet til Emily så ut rett etter at vi flyttet inn tingene hennes. Det var ganske fult, og det var ikke så mye plass å leke på. Samt det så alltid veldig rotete ut.

Jeg har forandret på nesten alt, det eneste som ikke er flyttet på er IKEA kjøkkenet hennes.

  • Jeg har solgt oppbevaringsmøblet som hun tidligere hadde, men som tok opp alt for mye plass... å nesten ikke var leker i.
  • Hun har fått seg ny seng, en Tromsö Loftseng fra IKEA. Den er ganske høy, jeg på mine 162cm kan stå under den. Noe som gir hennes god plass til å leke under og vokse med den.
  • Jeg har kjøpt ny pult som jeg har pusset opp slik at hun har mere plass. Å der kan hun ha sitt lille speil-skrin på, uten at det forsvinner i alt annet rot.
  • Hun har fått seg nattbort på høyde med senga slik at hun kan ha cd'ene sine og cd-spillern der.
  • Fått en hylle til å ha oppå bokhylla si.
  • Også fått ei bokhylle for de bøkene som er for høye til andre bokhylla.
  • Å en liten skuffe hylle jeg fant på loppis for 50kr.
Det er nå MYE lettere å legge bort klær, det er mere plass å komme seg inn på å hun liker det kjempegodt. Er enda et par ting jeg har på lager som skal opp, men det er ikke helt ferdig enda. Å kommer nok et innlegg snart om diverse av tingene jeg selv har pusset opp, eller laget.

Scrapping i 2012

I 2012 har det vell ikke blitt så mye scrapping som jeg normalt hadde ønsket, med campingvogn som "bolig" i nesten 2,5mnd og nyinnflytting i hus etter det så har det ikke vært tid eller plass for slikt. Å det er utrolig kjipt, men av å til blir det jo sånn. Men noe har jeg uansett fått scrappet, å her er noen av mine favoritter i 2012, i tilfeldig rekkefølge.

[Not a valid template]

Nyttårsbrev!20121231-195812.jpg
Mye har skjedd dette siste året, både på godt og vondt... men aller mest godt! I påska fikk vi beskjed om at vi måtte flytte ut av leiligheten vår, der vi hadde bodd i nesten 5år.. Må innrømme jeg ble ganske forbanna. Ikke enklere at jeg nettopp hadde fått beskjed om at Gøril hadde kjørt ut med bilen min (heldigvis ikke alvorlig da.) Så da ble det vill jakt på ny plass å bo, men hvem vil leie ut til en familie på 3 med hund til en ikke så dyr pris... Ikke mange skal jeg si dere. Ble derfor husjakt for alle penga, å vi fant det perfekte huset.. Å på tross av at ALLE sa jeg måtte forvente at jeg ikke fikk bli boende i sentrum, fikk jeg det. 5min unna sentrum i gangavstand, STOR hage med dissestativ og kjempefint hus. Til og med plass til eget scrapperom!!! Jeg begynte å innrede allerede med en gang vi var på visning jeg. Hehe. Vi fikk det, 20'000 under takst. Men vi fikk ikke flytte inn før i oktober. Å da vi skulle ut 1.August ble det derfor nesten 2,5mnd i Mormor og Morfar (sambo sine) sin campingvogn på Skatval. Det gikk overraskende bra, å Emily stortrivdes! Vi var også i Halmstad å besøkte familien, og familiens siste tilskudd; Line! En skjønn liten prinsesse <3 Å som alltid koste vi oss der nede, elsker Halmstad! Å vi, sammen med Cicci og Richard bestemte oss for at neste års sommerferie drar vi sammen til Kroatsia! Blir kjempebra! Billetter er bestilt og alt er klart. Å så kan vi forvente enda et tilskudd til Jullum-slekta neste år.. NEI IKKE FRA MEG!! Men søskenbarnet til Stian; Erik og hans kjære Mariann <3 Blir såå kos! Har også jobbet i nesten et halvt år på SelskapsShop.no sammen med en gjeng kjempekoselige damer!! Det har vært lærerikt og utfordrende, å absolutt en plass jeg har trivdes!! Å jobbet sammen med den hærligste dama; Linn! Hun er ei solstråle som alltid får meg i godt humør. Denne dama har bein i nesa og sier ting som det er, noe som er utrolig befriende! Enda hun har sluttet på jobben vil hun ikke bli kvitt meg. Hehe!! Trenger min dose Linn vettu <3 Takk for alt du har lært meg!! Ellers har vi begynt å få det skikkelig i orden hjemme. Er sååå glad i hjemmet vårt å alt vi har fått til. Deilig å ha en plass å kalle hjem, å vite at det er bare vårt! Nå skal jeg nyyyyte fråtsinga mi av godteri å ikke stoppe før jeg spyr, for neste år SKAL jeg slanke meg! Hehe!! Joda, skal klare det!! Godt nyttår alle sammen!!! Glad i dere alle!!!

Emily endelig hjemme igjen!

Emily har siden Onsdag vært på torpet i Sverige sammen med Mamma, Pappa og søstra mi Gøril. De første dagene er jo alltid deilig å ha litt barnefri, men dæh hvor man begynner å savne dem etterhvert. I dag kom hun endelig hjem, å det var så godt å se henne igjen. Vi feiret bursdagen til Stian sammen med familie, kaker og kaffe/te/saft. Kjempekoselig. Etterpå dro Stian å hentet mat, men Emily skulle lage bursdagskort til pappa'n sin. Å må si at hun imponerer skikkelig... hun klæsjer ikke bare på i vilden sky, men hun tenker faktisk på hvor hun skal sette ting, hun fargelegger der hun føler det trengs litt farge, hun setter på bokstaver, klistremerker og annet stash nøye gjennomtenkt. Hun vet hvordan hun vil det skal være. Hun er kjempeflink, kreativ og selvstending. Jeg hjalp henne kun med noen småting som er litt for innviklet eller for vanskelig for henne å gjøre. Alt annet gjorde hun helt selv. Å var det noe av mitt hun ville låne så spurte hun så høfflig først. Elsker å se på henne scrappe. Å da måtte jeg jo ta noen bilder også, så her kan dere også se!

Mens vi satt å spise var hun flink, hentet gaffel til meg, hun helte i saft o.l. Å hun sjarmerer så mye når jeg sa "Jeg har savnet deg" svarer hun med "Jeg har savnet deg også". Å så sa hun jeg kunne få saft først, fordi jeg var så snill. Hun sier så mye søtt. Jeg hadde faktisk tårer i øynen. Jeg elsker hennes små kommentarer her og der, hun er verdens snilleste ♥♥♥

True Love!!20121007-000325.jpg Det er visse øyeblikk man bare VET at ting er som de skal være, å i da (i går Lørdag) har vært et het slikt øyeblikk! Alt har bare vært koselig, Stian har vært en skikkelig gentleman, har ikke vært irritert på han et enda øyeblikk tror jeg faktisk. Hehe! Å for ikke å snakke om Emily. Hun har vært sååå snill hele helga. På tross av at vi er på ei helgafeiring for Farmor/Oldemors 80årsdag, å de flest er GODT oppi åra! Hehe. Søt, sjarmerende, utholdende og villig til å smake på alt av mat! Ei hærlig helg! Men får se om jeg får skrive litt, å vise noen bilder til uka! Nå skal jeg lese et kapittel i boka mi å sovne! Klem alle sammen!