Eksprimentering!!

Jeg elsker stilen til Made By Mija og Tworzysko Finnabair. Mija bruker mere lyse og klare farger, mens Finnabair er litt mere steampunk grønn/brun/bronse stil. Det jeg elsker mest med dem er den 3d effekten di har på sine kreasjoner. Å jeg har prøvd litt, men aldri følt jeg har fått det til. Men på et innlegg på Scrapping.no var det litt forklaringer til hva de brukte osv. Litt hvordan di bare knæsjer på med diverse. Jeg hadde i skuffa her noen bomkjøp som jeg aldri har brukt; Det ene er Modeling Acrylics, mens den andre er Bindex, Acrylic Binder. Begge er fra merket Pebeo Studi og kjøp på Ciro.

Så jeg brukte et lilla restepapir og satte igang.

Først limte jeg på litt restestæsj under; litt bølge papp, malings teip, magic mesh og en "billett". Slik at jeg fikk litt 3D underlag for å faktisk få litt effekt. Jeg sprayet så med masse forskjellige glimmer mist og brukte varmepistolen for å slippe å vente i evigheter på at det skulle tørke. Det eneste negative med det var at begge produktene boblet seg noe fryktelig, så fikk ingen glatte overflater. Den til venstre er brukt Modeling på, mens den til høyre er det brukt Bindex på.

Her er nærbilder av dem så dere kan se forskjellen enda bedre. Den første er med Modeling.

Den andre her er med Bindex.

Jeg gjorde absolutt ingenting med papiret før jeg limte på alt stæsjet, så tror det kan være en av grunnene til at Bindex'en ble så lys også. Samt man får ikke helt det samme uttrykket. Bindex'en er også gjennomsiktig, mens Modeling'en er hvit, så det er også en grunn til at den ble mørkere. Jeg måtte bruke mange runder med spray da, fordi den ville ikke sitte så veldig godt.. neste gang tror jeg at jeg kanskje skal distresse litt over dem først, slik at jeg kanskje slipper like mange runder med spray, eventuelt også prøve med flytende ink. Men synes uansett det ble ganske bra, så nå vet jeg i alle fall hvordan jeg skal få litt mere 3d effekt, samt få til en skikkelig steampunk LO. 😀

Gleder meg til å få prøvd ut dette på en LO, å skal få lagt ut den så fort jeg får gjort det.

Å nå vet jeg i alle fall at jeg kan få brukt noe som jeg tidligere bare tenkte å kaste ut. Hehe.

4 Responses to Eksprimentering!!

  1. Mija says:

    Tack sötaste!! Så glad jag blir! Scrappa på och exprimentera – du är kjempeflink!

  2. Kuuult! Takk for gode tips og råd!

  3. Alhana says:

    Dette ser kjempe bra ut, gleder meg til og se en LO med teknikken 🙂

  4. Angelica says:

    Jätteläckert!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.