ATC swap Februar

Hver mnd på scrapping.no så har de noe som heter ATC swap. Det er åpent for alle som vil melde seg på. En ATC, Artist Trading Card, er et 2,5" x 3,5" kort, nesten som et lite visitkort. Du lager det i din stil akkurat som du vil, inspirert av f.eks et ord, et bilde eller noe annet. I februar skulle inspirasjonen kommer fra dette bilde! Jeg ble inspirert av fargene og blomstene i håret på jentene. Å da passet det jo perfekt med det nye stempelet jeg hadde kjøpt meg. Mine første fargelagte stempeltrykk. Bakgrunnen er laget med en murvegg stensil fra prima og distress stempelpute. Å så har jeg brukt en vanlig svart penn til å tegne rundt mursteinene. På stempelet står det; "Det finnes bare en av deg! Du er unik!" Her er de 9 jeg sendte ifra meg! Og her er et bilde av de 9 nydelige ATC'ene jeg fikk tilbake 😀 (det er også med en av mine egne tilbake også) Gleder meg allerede til neste mnd nå, hvor det faktisk er hele 2 grupper denne gangen. Inspirasjonen på gruppe 1 er påske, og i gruppe 2 er inspirasjonen Tim Holtz og Dyan Reaveley. Jeg er så klart med på begge gruppene. Har begynt på gruppe 2 atc'ene, men har ideen klar til gruppe 1 også. Så her klæsjes å søles det med maling, mist og alt som man kan finne. hehe.

One Response to ATC swap Februar

  1. Elen says:

    Likte ATC’ene dine veldig godt! Skikkelig herlige farger, og motivet var veldig fint! Hviklen produsent er det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.