Emily endelig hjemme igjen!

Emily har siden Onsdag vært på torpet i Sverige sammen med Mamma, Pappa og søstra mi Gøril. De første dagene er jo alltid deilig å ha litt barnefri, men dæh hvor man begynner å savne dem etterhvert. I dag kom hun endelig hjem, å det var så godt å se henne igjen. Vi feiret bursdagen til Stian sammen med familie, kaker og kaffe/te/saft. Kjempekoselig. Etterpå dro Stian å hentet mat, men Emily skulle lage bursdagskort til pappa'n sin. Å må si at hun imponerer skikkelig... hun klæsjer ikke bare på i vilden sky, men hun tenker faktisk på hvor hun skal sette ting, hun fargelegger der hun føler det trengs litt farge, hun setter på bokstaver, klistremerker og annet stash nøye gjennomtenkt. Hun vet hvordan hun vil det skal være. Hun er kjempeflink, kreativ og selvstending. Jeg hjalp henne kun med noen småting som er litt for innviklet eller for vanskelig for henne å gjøre. Alt annet gjorde hun helt selv. Å var det noe av mitt hun ville låne så spurte hun så høfflig først. Elsker å se på henne scrappe. Å da måtte jeg jo ta noen bilder også, så her kan dere også se!

Mens vi satt å spise var hun flink, hentet gaffel til meg, hun helte i saft o.l. Å hun sjarmerer så mye når jeg sa "Jeg har savnet deg" svarer hun med "Jeg har savnet deg også". Å så sa hun jeg kunne få saft først, fordi jeg var så snill. Hun sier så mye søtt. Jeg hadde faktisk tårer i øynen. Jeg elsker hennes små kommentarer her og der, hun er verdens snilleste ♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.