Rydding i Mine Favoritter

20130108-205747.jpg Da har jeg drevet med sortering av Mine Favoritter i nettleseren på data'n min, har vell holdt på et par timer nå... å nei, jeg er ikke ferdig, ikke i nærheten en gang. Dette er et slit uten like, har sikkert ikke ryddet i dem på flere år... sikkert 5-6 år minst siden jeg gikk igjennom dem. Så er MYE å slette for å si det sånn. Å fyfaan så mye dritt jeg la til på bokmerker, alle mulige blinke-glitter sider, nokia-themes, fjortiss blogger osv. Hadde til og med lagt til aviser.. å jeg er liksom SÅ interissert i å lese alle verdens nyheter.. men neida, var ikke spesielle nyhets sider eller; vg.no, adressa.no, bladet.no, dagbladet.no o.l. Hvor teit går det an å bli? Jaja, nå får jeg endelig rydda opp i det. Dette året skal bli året jeg kommer i orden med alt jeg henger etter med, hvor jeg skal gjøre ting jeg har utsatt og utsatt i det uendelige. Organiseringer og "to-do" lister ligger delvis lagra i hodet, må bare få de ned på papiret så skal ei STOR liste bli hengt opp over datan, slik at jeg ALDRI glemmer det. hehe! Men nå; tilbake til sorteringa i favorittene mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.